Let op! I.v.m. het coronavirus is onze winkel tijdelijk gesloten. Wel blijft het mogelijk om bestellingen te doen via de webwinkel.

Veelgestelde vragen

Algemeen

Hoe lang duurt het voordat het artikel verzonden wordt?

Wij versturen de betaalde artikelen altijd binnen 4 werkdagen. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag komt PostNL onze pakketjes ophalen. Waarna de bestellingen worden verwerkt en uiteindelijk bij u worden afgeleverd.

U biedt ook artikelen aan op Catawiki en Bobbedoes. Kan ik deze combineren met artikelen uit uw winkel?

Dat is geen probleem, mail ons en we maken een gecombineerde bestelling / zending. 

Hoe weet ik of een artikel op voorraad is?

Als een artikel zichtbaar is in onze webwinkel dan is het bijna 100% zeker dat het artikel voorradig is. (Ondanks onze grote zorg dat onze voorraad up-to-date blijft kan het natuurlijk voorkomen dat een item beschadigd is geraakt of op de een of andere manier er niet meer is. Dan krijgt u van ons altijd een mail of belletje met de uitleg en krijgt u uw geld terug of zoeken we een vervangend item). 

Koopt u ook verzamelingen in?

Jazeker! We werken heel discreet en betalen over het algemeen meer als de gemiddelde stripwinkel cq stripaanbieder op internet. Dus heeft u een mooie verzameling en wil deze van de hand doen, dan bent u ook bij Stripwinkel Barabas op het juiste adres.

Hoe wordt mijn bestelling verpakt?

Onze strips worden altijd zeer goed "hufter-proof"verpakt in onze speciale "alom-geprezen" kartonnen strip dozen. Dus geen gedoe met bubbeltjes enveloppen. Om er zeker van te zijn dat de strips netjes en onbeschadigd bij u aankomen.