Veelgestelde vragen

Algemeen

Hoe lang duurt het voordat het artikel verzonden wordt?

Wij versturen de betaalde artikelen altijd binnen 4 werkdagen. Op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag komt PostNL onze pakketjes ophalen. Waarna de bestellingen worden verwerkt en uiteindelijk bij u worden afgeleverd.

Noot: door de grote drukte van vele online aankopen door Corona en de komende feestdagen, is er een grote vertraging bij Postnl ontstaan. U bent gewent om een bestelling binnen 1 dag te ontvangen. Echter kunnen wij dat nu niet garanderen. We zijn echt afhankelijk van de verzend partijen. Bestel uw kerst aankopen dan ook ruim op tijd! Voor nu vragen we u een beetje meer geduld te hebben.

Uiteraard kunt u ook uw aankopen komen afhalen. Wij zijn met de kerst periode extra open. Met de volgende openingstijden;

- dinsdag 22 december van 08.30 ~ 17.30
- woensdag 23 december van 08.30 ~ 17.30
- donderdag 24 december van 08.30 ~15.00

We zijn gesloten van 25 december t/m 5 januari. Woensdag 6 januari 2021 zijn we weer open vanaf 10.00 uur.

We wensen u en uwe naasten fijne en veilige feestdagen toe! 
Stripwinkel Barabas

 

U biedt ook artikelen aan op Catawiki en Bobbedoes. Kan ik deze combineren met artikelen uit uw winkel?

Dat is geen probleem, mail ons en we maken een gecombineerde bestelling / zending. 

Hoe weet ik of een artikel op voorraad is?

Als een artikel zichtbaar is in onze webwinkel dan is het bijna 100% zeker dat het artikel voorradig is. (Ondanks onze grote zorg dat onze voorraad up-to-date blijft kan het natuurlijk voorkomen dat een item beschadigd is geraakt of op de een of andere manier er niet meer is. Dan krijgt u van ons altijd een mail of belletje met de uitleg en krijgt u uw geld terug of zoeken we een vervangend item). 

Koopt u ook verzamelingen in?

Jazeker! We werken heel discreet en betalen over het algemeen meer als de gemiddelde stripwinkel cq stripaanbieder op internet. Dus heeft u een mooie verzameling en wil deze van de hand doen, dan bent u ook bij Stripwinkel Barabas op het juiste adres.

Hoe wordt mijn bestelling verpakt?

Onze strips worden altijd zeer goed "hufter-proof"verpakt in onze speciale "alom-geprezen" kartonnen strip dozen. Dus geen gedoe met bubbeltjes enveloppen. Om er zeker van te zijn dat de strips netjes en onbeschadigd bij u aankomen.