Gewijzigde openingstijden op zaterdag! Voortaan zijn wij op zaterdag geopend van 8:30 tot 15:30 uur.

Veelgestelde vragen

Algemeen

Hoe lang duurt het voordat het artikel verzonden wordt?

Wij versturen de betaalde artikelen altijd binnen 4 werkdagen. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag komt PostNL onze pakketjes ophalen. Waarna de bestellingen worden verwerkt en uiteindelijk bij u worden afgeleverd.

Noot: In de Corona tijd, verzenden wij pakjes van dinsdag t/m zaterdag! 

U biedt ook artikelen aan op Catawiki en Bobbedoes. Kan ik deze combineren met artikelen uit uw winkel?

Dat is geen probleem, mail ons en we maken een gecombineerde bestelling / zending. 

Hoe weet ik of een artikel op voorraad is?

Als een artikel zichtbaar is in onze webwinkel dan is het bijna 100% zeker dat het artikel voorradig is. (Ondanks onze grote zorg dat onze voorraad up-to-date blijft kan het natuurlijk voorkomen dat een item beschadigd is geraakt of op de een of andere manier er niet meer is. Dan krijgt u van ons altijd een mail of belletje met de uitleg en krijgt u uw geld terug of zoeken we een vervangend item). 

Koopt u ook verzamelingen in?

Jazeker! We werken heel discreet en betalen over het algemeen meer als de gemiddelde stripwinkel cq stripaanbieder op internet. Dus heeft u een mooie verzameling en wil deze van de hand doen, dan bent u ook bij Stripwinkel Barabas op het juiste adres.

Hoe wordt mijn bestelling verpakt?

Onze strips worden altijd zeer goed "hufter-proof"verpakt in onze speciale "alom-geprezen" kartonnen strip dozen. Dus geen gedoe met bubbeltjes enveloppen. Om er zeker van te zijn dat de strips netjes en onbeschadigd bij u aankomen.