Over ons

Verkopers van oude en antiquarische stripboeken, boeken, originele tekeningen, stripgadgets, stripbeelden en aanverwanten. Reeds jaren actief als verzamelaars en op beurzen zijn wij sinds 1 april 2006 (geen grap!) actief als professionele webwinkel. Vanaf 23 april 2011 is onze stripwinkel in 's-Gravendeel geopend. Er hebben al meerdere verbouwingen plaatsgevonden. daardoor is er een ecchte strip galerie gerealiseerd en een ruim oppervlak om onze strips te presenteren. Tevens zijn we al vanaf 1998 actief met strip-veilingen.

Onze Voorraad

Wij kopen grote verzamelingen op die wij weer verspreiden onder verzamelaars. Dit betekent dat ons aanbod zeer varieert, en altijd nieuw en uitdagend is. Dit geldt zowel voor de verzamelaar die een regulier album als Suske en Wiske deel 226 zoekt als voor de gevorderde verzamelaar die een Koning Drinkt groot formaat met originele plaat zoekt.

Al onze verzendingen gaan in speciale boekendozen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de door ons aangeboden artikelen garanderen. Wat u koopt krijgt u! Ziet u een advertentie die u interesseert, klik deze dan aan. U ziet dan een uitgebreidere omschrijving met een beschrijving van de staat. Dit is zeer belangrijk! Wij geven een niet goed geld terug garantie op alle artikelen die afwijken van de beschrijving en of foto's.

Veel plezier op onze website!

 Bezoek ook eens onze gezellige en sfeervolle stripwinkel in 's-Gravendeel.