30 October 2022

Pre-Order - Suske en Wiske - "De Schitterende Schetsen"

*Voorbestelling* - Suske en Wiske - "De Schitterende Schetsen" - luxe hc op groter formaat + originele schets - oplage 200 - 1e druk - (2022) 

LUC MORJAEU (Niel, 1960) is sinds 2005 hoofdtekenaar van de Suske en Wiske-strips. Voor De schitterende schetsen maakte hij een selectie uit zijn schetsen voor de albums van de afgelopen vijf jaar en biedt zo een unieke inkijk in het ontstaan van de beeldverhalen. De blauwe schetsen worden nog ambachtelijk met de hand aan het papier toevertrouwd, maar verdwijnen in de albums onder de volgende digitale lagen. Hier zijn die lagen weggelaten, waardoor we dicht op de hand van de tekenaar zitten. Het is alsof je de potloodlijnen kan volgen en Suske en Wiske voor je ogen tot leven ziet komen.

In samenwerking met de fameuze fanclub geeft Stribbel Strips dit album uit.
Het boek bevat de afbeeldingen van 200 halve pagina’s Suske en Wiske allen getekend door Luc Morjaeu.
Er zullen 100 ex. door de fanclub worden verkocht en 100 ex. aan de stripspeciaalzaken. Er zullen schetsen van de laatste 5 albums worden toegevoegd. 

Bestel hier dat fraaie album! 

Let op, er zit geen memberkorting op dit artikel ! Dus vul de code dan ook niet in. Het beste is dit item niet in combinatie met andere items te bestellen. Vermeld bij opmerkingen of u het pakket komt afhalen of dat het moet worden verzonden.