07 juni 2021

Jubileum uitgave "De Beminde Barabas"

Ter gelegenheid van het 15 jarig jubileum van Stripwinkel Barabas verschijnt er een speciale uitgave van Suske en Wiske "De Beminde Barabas"

Het album komt in 3 versies. Een softcover met een dik dossier over het ontstaan van Stripwinkel Barabas. De cover is speciaal voor ons ontworpen door Luc Morjaeu. Een luxe hardcover in oplage 200 met fraaie door Luc Morjaeu gesigneerde prent. En een super de luxe fluwelen hardcover in oplage 100, uiteraard ook met prent. 18 juli worden de albums verwacht.

Bij aankoop van de softcover in onze (web) winkel krijgen de eerste 500 kopers een prentje van Suske en Wiske en een Stripwinkel Barabas wikkel om het album. Dan volgt nu de verkoop opties.

- optie 1; Softcover met dossier + speciaal voor ons gemaakte nieuwe cover - De eerste 500 albums bij Stripwinkel Barabas krijgen een extra prentje en wikkel. De softcover kost € 10,=

- optie 2; luxe hardcover oplage 200 - met gesigneerde prent + Softcover (met wikkel en extra prent) €75,=

- Optie 3; Super Luxe fluwelen hardcover - oplage 100 met gesigneerde prent + luxe hc +  sc (met wikkel en extra prent) - voor € 175,=

U kunt via deze site bestellen (reserveren) vanaf 28 juni. Houd de site dus in de gaten. 

(primeurtje) - in december komt er een Artist edition van "De Beminde Barabas" - Groot formaat luxe hardcover + originele plaat. Dit album kan vanaf 1 december worden gereserveerd!