28 oktober 2021

Gerben Valkema signeert - De Vroem-Vroem-Club bij Barabas!

Lieve stripvrienden, op zaterdag 11 december signeert Gerben Valkema vanaf 14.00 zijn nieuwste Suske en Wiske album- De Vroem-Vroem-Club! 

U kunt zich inschrijven door een ticket met tijdschema via onze site te kopen. Klik op de link onderaan deze tekst!  Deze kost € 10,= maar daarvoor krijgt u wel de softcover "De Vroem-Vroem-Club" 

Let op er zijn maar 25 tickets te bestellen! 

Er gelden enkele spelregels: Door het Corona virus zijn er enkele spelregels waar u zich aan dient te houden. Wij willen voor de veiligheid van onze medewerkers en voor Gerben dat er zich niet teveel mensen in de signeer ruimte bevinden. Er mogen maximaal 2 personen per ticket naar boven in de Galerie U krijgt 5 minuten de tijd om uw album te laten voorzien van een fraaie tekening en een snelle babbel te maken met Gerben (we willen zoveel mogelijk fans de kans geven om hun album te laten signeren). Daarna gaat u weer terug naar de winkel. U kiest zelf welk tijdvak u wilt hebben. Wees op tijd, kom ongeveer 15 minuten van te voren. 

* koop een ticket via de site met het tijdvak dat u wilt voor € 10,= (dat is incl de softcover - De Vroem-Vroem-Club)

* print uw ticket uit en neem dit mee - dit is ook tevens uw nummer welke op het nummerings aparaat wordt opgeroepen!

* wees op tijd ( ongeveer 15 minuten van te voren) 

* u krijgt 5 minuten de tijd om uw album te laten voorzien van een tekeningetje en een vlugge babbel met Gerben ;-)

* mochten er nieuwe maatregelingen aangekondigd worden dan moeten wij ons daar uiteraard ook aan houden. Houd de site in de gaten! 

* ondanks de regels hopen we toch dat het een plezierige dag wordt! 

Klik op deze link om een ticket te bemachtigen (maak deze bestelling apart, dus voeg geen andere zaken toe aan de winkelwagen. En kies voor optie afhalen in de winkel, dan worden er geen verzendkosten berekend) 

Bekijk hier het promotiefilmpje met Dennis en Gerben!