We zijn gesloten van 30 juli t/m 24 augustus - Let op! Bestellingen worden pas vanaf 24 augustus verzonden!
23 juni 2021

De Beminde Barabas is nu te bestellen!!

Ter gelegenheid van het 15 jarig jubileum van Stripwinkel Barabas verschijnt er een speciale uitgave van Suske en Wiske "De Beminde Barabas"

Het album komt in 3 versies. Een softcover met een dik dossier over het ontstaan van Stripwinkel Barabas. De cover is speciaal voor ons ontworpen door Luc Morjaeu. Een luxe hardcover in oplage 200 met fraaie door Luc Morjaeu gesigneerde prent. En een super de luxe fluwelen hardcover in oplage 100, uiteraard ook met prent. 18 juli worden de albums verwacht. 

Bij aankoop van de softcover in onze (web) winkel krijgen de eerste 500 kopers een prentje van Suske en Wiske en een Stripwinkel Barabas wikkel om het album. Dan volgt nu de verkoop opties.

- optie 1; Softcover met dossier + speciaal voor ons gemaakte nieuwe cover - De eerste 500 albums bij Stripwinkel Barabas krijgen een extra prentje en wikkel. De softcover kost € 10,=

- optie 2; luxe hardcover oplage 200 - met gesigneerde prent + Softcover (met wikkel en extra prent) €75,=

- Optie 3; Super Luxe fluwelen hardcover - oplage 100 met gesigneerde prent + luxe hc +  sc (met wikkel en extra prent) - voor € 175,=

U kunt via deze site bestellen (reserveren) vanaf 28 juni. Houd de site dus in de gaten. 

(primeurtje) - in december komt er een Artist edition van "De Beminde Barabas" - Groot formaat luxe hardcover + originele plaat. Dit album kan vanaf 1 december worden gereserveerd! 

Vanaf nu kunt u de albums bestellenLet op! - U heeft daadwerkelijk besteld als u de nota in zijn geheel heeft betaald! Plaats deze bestelling niet met andere items (anders dan Beminde Barabas) - de bestelling wordt pas verzonden na 18 juli! 

Bestellen kunt u ook via deze link

Bekijk hier een leuk filpje over de Beminde Barabas!

Bekijk hier een leuk filmpje over onze Trotse Dennis