Vandersteen, Willy - Suske en Wiske - Originele pagina - Sjeik El Ro-Jenbiet + luxe grootformaat album - 1963

€ 2.950,-
incl. BTW
Nog 1 op voorraad
Held: Suske en Wiske
Tekenaar: Willy Vandersteen
Scenarist: Willy Vandersteen
Reeks: Suske en Wiske
Deel: 50
Druk: 1e druk
Oplage: 55
Uitvoering: Luxe uitgave
Staat: Quasi nieuwstaat
Taal: Nederlands

Originele pagina gemaakt door Willy Vandersteen in 1963. Het betreft een originele pagina (p.51) uit het verhaal van Suske en Wiske "Sjeik El Ro-Jenbiet" Vlaamse Twee-Kleuren reeks uit 1963. De tekening is gemaakt in Oost Indische inkt. De potloodlijntjes zijn hier en daar nog te zien. 

"Sjeik El Rojenbiet" is weer zo'n avontuur van Suske en Wiske dat in ons collectief geheugen gegrift staat. Het verscheen in de krant van midden augustus tot december 1963. De eerste albumuitgave verscheen het jaar daarop in de Vlaamse tweekleurenreeks. Het verhaal speelt zich af in het Midden-Oosten, in gebieden waar sedertdien talrijke conflicten gewoed hebben of nog steeds woeden. In dit avontuur, bedacht en getekend door Willy Vandersteen, gaat het er soms ook heftig aan toe, maar altijd met humor. 

De originele plaat zit vervat in een groot luxe-album in nieuwstaat, verschenen in 2018 op 100 genummerde exemplaren. De eerste 55 exemplaren bevatten elk een originele plaat van W. Vandersteen, met het overeenkomstig paginanummer. Nieuwstaat, hc, linnen rug, formaat 50 x 35 cm gesigneerd door Helena en Christiane Vandersteen. 

Formaat pagina: 31,5 x 42,5 cm. 

Het geheel wordt verzekerd verzonden. Afhalen in onze vernieuwde stripwinkel geniet de voorkeur.