Trigië Integraal 4 - luxe hc met stoffen omslag- oplage 200 + prent - 1e druk - (2022)

€ 89,95
incl. BTW
Nog 5 op voorraad
Held: Trigië
Tekenaar: Don Lawrence
Scenarist: Michael Butterworth
Reeks: Trigië - Integraal - luxe
Deel: 4
Druk: 1e druk
Oplage: 200
Uitvoering: Luxe uitgave
Staat: Nieuw
Taal: Nederlands

Deel 4 van de uit 7 delen bestaande integrale reeks Trigië. Elk deel heeft een uitgebreid en rijkelijk geïllustreerd dossier over het ontstaan van de reeks en Het Keizerrijk Trigië.

Van elk deel verschijnt er ook een luxe uitgave in een gelimiteerde oplage van 200 stuks. Deze albums zijn in linnen gebonden, genummerd en gesigneerd met een speciaal hiervoor vervaardigde stofomslag getekend door Romano Molenaar. 

Of het nu buitenaardse invasies zijn, een zwakzinnige dictator of het volbrengen van vijf onmogelijke opdrachten, iedere keer staat keizer Trigo voor een uitdaging omdat het voortbestaan van het Trigische rijk en soms zelfs de hele planeet Elekton op het spel staat.

In dit album zijn, naast een uitgebreid dossier over het ontstaan van de reeks, ook de verhalen Strijd om de macht, De rode dood, De valse keizer, De vijf opdrachten van Trigo en Dreiging uit het heelal opgenomen. Deze uitgave werd gereproduceerd vanaf de originele schilderijen, drukfilms en publicaties uit de jaren 60-70.

De opkomst en ondergang van het Keizerrijk Trigië is het avontuurlijke sciencefiction-epos van schrijver Michael Butterworth en tekenaar Don Lawrence, dat van 1968 tot 1977 in de bladen Sjors en Eppo werd voorgepubliceerd. In de jaren daarna verschenen er diverse albums, waarin de verhalen al dan niet in hun oorspronkelijke volgorde werden herdrukt. Dit is het tweede deel van een nieuwe complete heruitgave.

Let op geen korting op dit item. Dus geen kortingscode in te vullen! Als u dit wel doet, wordt er pas geleverd zodra het bedrag is aangevuld!