Trigië Integraal 2 - luxe hc met stoffen omslag- oplage 200 + prent - 1e druk - 2020

€ 89,95
incl. BTW
Nog 4 op voorraad
Held: Trigië
Tekenaar: Don Lawrence
Scenarist: Michael Butterworth
Reeks: Trigië - Integraal - luxe
Deel: 2
Druk: 1e druk
Oplage: 200
Uitvoering: Luxe uitgave
Staat: Nieuw
Taal: Nederlands

Deel 2 van de uit 7 delen bestaande integrale reeks Trigië. Elk deel heeft een uitgebreid en rijkelijk geïllustreerd dossier over het ontstaan van de reeks en Het Keizerrijk Trigië.

Van elk deel verschijnt er ook een luxe uitgave in een gelimiteerde oplage van 200 stuks. Deze albums zijn in linnen gebonden, genummerd en gesigneerd met een speciaal hiervoor vervaardigde stofomslag getekend door Romano Molenaar. 

Een aantal jaar na de bouw van Trigopolis wordt de krijger Trigo door zijn broer Brag tot keizer gekroond. De invloedssfeer van het gloednieuwe keizerrijk groeit en samen met de geleerde Perik en de jonge piloten Janno, Roffa en Keren moeten Trigo en de zijnen weerstand bieden aan bedreigingen van binnen- en buiten de landsgrenzen. Of het nu een opstand is, snode plannen van de Lokiërs of een buitenaardse invasie, ze moeten iedere keer tot het uiterste gaan om het voortbestaan van het rijk en soms zelfs de hele planeet te garanderen.

De opkomst en ondergang van het Keizerrijk Trigië is het avontuurlijke sciencefiction-epos van schrijver Michael Butterworth en tekenaar Don Lawrence, dat van 1968 tot 1977 in de bladen Sjors en Eppo werd voorgepubliceerd. In de jaren daarna verschenen er diverse albums, waarin de verhalen al dan niet in hun oorspronkelijke volgorde werden herdrukt. Dit is het tweede deel van een nieuwe complete heruitgave.

Let op geen korting op dit item. Dus geen kortingscode in te vullen!