Suske en Wiske - Geduvel op de Heide - Luxe hc op grootformaat - 1e druk - (2022)

€ 150,-
incl. BTW
Nog 1 op voorraad
Held: Suske en Wiske
Tekenaar: Bosschaert, Jan
Scenarist: Legendre, Marc
Reeks: Suske en Wiske door........ - luxe groot formaat
Deel: 4
Druk: 1e druk
Oplage: beperkt
Uitvoering: Luxe uitgave
Staat: Nieuw
Taal: Nederlands

Suske en Wiske - Geduvel op de Heide - Luxe hc op grootformaat - 1e druk - (2022)  

Luxe Groot cover formaat met 2 door Bosschaert gesigneerde prenten. 

In deze heerlijk ouderwetse hommage aan meesterverteller Willy Vandersteen combineren de auteurs elementen uit De Verborgen Kroon (een avontuur van Jerom) en De Duistere Diamant. Het resultaat is een luchtig, vrolijk en spannend avontuur in de geest van de vierkante Jerom-albums, overgoten met het onmiskenbare Suske en Wiske-sausje. Lambik kocht een caravan en organiseert een uitstap met Jerom en tante Sidonia naar de Kalmthoutse heide. Suske en Wiske verblijven er op het landgoed van een oude bekende, maar wanneer Lambik & co. ter plaatse komen, blijkt hun kampplaats overhoop gehaald en zijn de kinderen verdwenen...

"Het resultaat is een luchtig, vrolijk en spannend avontuur in de geest van de vierkante Jerom-albums, overgoten met het onmiskenbare Suske en Wiske-sausje. Lambik kocht een caravan en organiseert een uitstap met Jerom en tante Sidonia naar de Kalmthoutse heide. Suske en Wiske verblijven er op het landgoed van een oude bekende, maar wanneer Lambik & co. ter plaatse komen, blijkt hun kampplaats overhoop gehaald en zijn de kinderen verdwenen..."

Let op geen memberkorting op dit item!! - Bestel en betaal alleen dit item - Het album gratis verzonden naar Nederland en België.