-20 %

Suske en Wiske - De Preutse Prinses - sc - Pers-uitgave + prent - Paul Geerts - 1e druk - (2020)

€ 12,50 € 10,-
incl. BTW
Dit artikel is op voorraad
Held: Suske en Wiske
Tekenaar: Paul Geerts - ( inkting Eric de Rop)
Scenarist: Paul Geerts
Reeks: Suske en Wiske door - pers uitgave
Deel: 4
Druk: 1e druk
Uitvoering: Softcover
Staat: Nieuw
Taal: Nederlands

Lambik heeft een Thais masker gekocht op een rommelmarkt. Op een nacht begint het te brabbelen. Dankzij Barabas’ klankentapper wordt het gebrabbel verstaanbaar. Het masker blijkt 152 jaar oud te zijn en afkomstig uit het Himmapan bos. Het vraagt om hulp, want de koning is oud en heeft een opvolger nodig. De jongste zoon en zijn verloofde zijn aangeduid als troonopvolgers, maar ze zijn momenteel vermist. De oudste zoon is minder geliefd. Hij is stik jaloers op zijn broer en doet er alles aan om te verhinderen dat hij de troon zal bestijgen. Hoog tijd om nog eens te reizen met de teletijdmachine om de prins en zijn verloofde te gaan zoeken.

Speciaal voor de 75ste verjaardag van Suske en Wiske neemt Paul Geerts onze vrienden opnieuw mee op avontuur. Ze trekken hiervoor naar Thailand, meer dan 150 jaar terug in de tijd, om een raadselachtig masker hulp te bieden.

Voor de perspresentatie werd een speciale speciale editie gemaakt van de softcover met de vermelding speciale uitgave persvoorstelling. (Dit is dus geen sticker.)
Bij deze speciale editie zit bovendien als extraatje een mooie prent. Deze versie van het album zal niet in de reguliere boekhandel te koop zijn

Suske en Wiske - Door... 4 - De Preutse Prinses 

Let op geen memberkorting gebruiken!