Suske en Wiske 362 - De kale Kroon - Auteurs - Super de luxe fluwelen hc - 1e druk - oplage 15 - (Letter C) - (2022)

€ 170,-
incl. BTW
Nog 1 op voorraad
Held: Suske en Wiske
Tekenaar: Willy Vandersteen
Reeks: Suske en Wiske - 4-kleuren reeks - luxe reeks - auteurs
Deel: 362
Druk: 1e druk
Oplage: 15
Uitvoering: Luxe uitgave
Staat: Nieuw
Taal: Nederlands

Suske en Wiske 362 - De kale Kroon - Auteurs - Super de luxe fluwelen hc - 1e druk - oplage 15 - (Letter C) - (2022)

Super de luxe fluwelen uitgaven uit de luxe vierkleuren reeks. Het album betreft een Auteurs exemplaar in een oplage van slechts 15 exemplaren. Geletterd met letter B, met gesigneerde zeefdruk. Het geheel is in een nieuwstaat.

Suzko en Wizka zijn de aangenomen kinderen van tsarina Annah. Nadat deze tot hun grote verdriet komt te overlijden blijkt dat ze allebei evenveel recht op de troon hebben. Volgens Raadsheer Gorputin moet er dan een tsarenproef gehouden worden. Een wedstrijd waaruit moet blijken wie het meest geschikt is om tsaar te worden.
Prins en prinses gaan meteen op stap onder begeleiding van hofbediende Lambikov. Deze draagt de kale kroon die als scheidsrechter zal toezien op de zes proeven. Maar al snel blijkt dat deze levensgevaarlijk zijn. De koningskinderen hebben er dan ook hun handen vol mee. Zeker als iemand die liever zélf op de troon wil zitten hen langs alle kanten stokken in de wielen steekt.
Voeg er ten slotte nog de jaloerse koning van een buurland met veroveringsplannen aan toe en de poppen gaan aan het dansen.