Suske en Wiske 361 - De grot van Gregorius - Auteurs - Super de luxe fluwelen hc - 1e druk - oplage 15 - (Letter C) - (2022)

€ 170,-
incl. BTW
Nog 1 op voorraad
Held: Suske en Wiske
Tekenaar: Willy Vandersteen
Reeks: Suske en Wiske - 4-kleuren reeks - luxe reeks - auteurs
Deel: 361
Druk: 1e druk
Oplage: 15
Uitvoering: Luxe uitgave
Staat: Nieuw
Taal: Nederlands

Suske en Wiske 361 - De grot van Gregorius - Auteurs - Super de luxe fluwelen hc - 1e druk - oplage 15 - (Letter C) - (2022) 

Super de luxe fluwelen uitgaven uit de luxe vierkleuren reeks. Het album betreft een Auteurs exemplaar in een oplage van slechts 15 exemplaren. Geletterd met letter C, met gesigneerde zeefdruk. Het geheel is in een nieuwstaat.

Wanneer Suske en Wiske een wandeling maken in een onmetelijk oerbos botsen ze op een uitgeputte jongen, Marek, die op de vlucht blijkt voor een gangster. Ze besluiten de vluchteling te helpen en kunnen zijn achtervolger afschudden maar raken daardoor hopeloos verdwaald in het woud. De jongeman belooft hen terug te brengen naar de bewoonde wereld en samen trekken ze verder. Maar gaandeweg ontdekken Suske en Wiske dat Marek iets voor hen verborgen houdt. Als dan ook Sidonia en Lambik ondertussen met de politie een zoekactie ondernemen en er ook daarbij onverklaarbare zaken gebeuren, blijkt al gauw dat er iets helemaal anders aan de hand is. Tot overmaat van ramp leiden de leugens tot een levensgevaarlijk situatie. 

Let op- het album wordt pas vanaf 10 februari verzonden!