We zijn weer open! We mogen max. 6 personen toelaten in onze winkel. Zeker zijn van je bezoek? Mail naar info@profbarabas.nl om een afspraak te maken.

Meerminnen & Vikingen 1 - De Gesel van de Afgrond - hc - 1e druk - (2021)

€ 20,50
incl. BTW
Nog 3 op voorraad
Held: Meerminnen & Vikingen
Tekenaar: Briones, Philippe
Scenarist: Ruscak, Françoise
Reeks: Meerminnen & Vikingen
Deel: 1
Druk: 1e druk
Uitvoering: Hardcover
Staat: Nieuw
Taal: Nederlands

Meerminnen & Vikingen 1 - De Gesel van de Afgrond - hc - 1e druk - (2021) 

Nieuwe concept reeks in 4 delen rond het thema Vikingen en Sirenen. De covers zullen telkens getekend worden door Homs, die we kennen van de reeks "SHI". De auteurs van deel 1 zijn Briones (De Heren van Agartha, De Orde van de Drakenridders (deel 4)) en scenario is van Ruscak Françoise.

De Noordse zeeën worden bevolkt door even machtige als wrede mythologische wezens, zoals de negen zeemeerminnen, dochters van Aegir. Deze zijn in tegenstelling tot de trotse Vikingen, klaar om alles te doen om de zeeën te controleren.

Zeemeermin Arnhild heeft een angstaanjagend zeemonster weten te temmen: de Jörmungand. Met het geluid van een schelpdier slaagt ze erin om het op de Vikingschepen te sturen. Ingvald, zoon van het opperhoofd van zijn stam, besluit zijn waarde te bewijzen door het beest te verslaan. Begeleid door een half-trol, half-menselijke medeplichtige, bedenkt hij een plan om de zeemeerminschelp te stelen.

Relevante artikelen