Gewijzigde openingstijden op zaterdag! Voortaan zijn wij op zaterdag geopend van 8:30 tot 15:30 uur.

Magiërs 3 - Altherat - hc - 1e druk - 2020

€ 20,50
incl. BTW
Dit artikel is op voorraad
Held: Magiërs
Tekenaar: Duarte, Jose Francisco Kyko
Scenarist: Istin, Jean-Luc
Reeks: Magiërs
Deel: 3
Druk: 1e druk
Uitvoering: Hardcover
Staat: Nieuw
Taal: Nederlands

Magiërs, Een nieuwe spin-off van de reeks Elfen, Dwergen en Orks & Goblins. De serie situeert zich na deel 16 van Elfen.

Alhoewel Magiërs in de zelfde wereld zich afspeelt kan je de verhalen los van elkaar perfect lezen. Scenarist Istin heeft zelf met David Courtois een kleine bijbel opgemaakt om zelf controle te blijven behouden op de coherentie van de reeks. Alhoewel dat lezers soms fouten naar hen door sturen (bv in deel 7 wordt een vuurwapen getoond wat niet echt kan in een middeleeuws kader.)

Magiërs is voorzien uit 4 delen. Die elk zullen bestaan uit de 4 wegen van de Magie nl.: 1. Alchimie 2. Elementalisme 3. Zwarte Kunst 4. Runen. Er zullen 4 tekenaars aan werken nl. Kyko Duarte (Elfen,..) Stéphane Créty (Drakenbloed, Elfen, Conquests), Laci (Sherlock Holmes bij Daedalus) en Bojan Vukic (Merlijn de Profeet, Elfen, Orks & Goblins). Istin zal samen met Jarry elk 2 delen schrijven. Indien succes kunnen er meer verhalen komen.

Altherat is een magiër in dienst van koning Goddrik, een gehaaide, gemene en sadistische koning die zonder aarzeling doodt en laat doden. Altherat moet hem gehoorzamen en zijn waanzinnige plannen uitvoeren. Troost vindt hij alleen in de armen van zijn overleden geliefde, die hij in het geheim weer tot leven heeft gewekt. Wanneer de koning zijn begerig oog laat vallen op de andere koninkrijken van Yrlanië, raakt Altherat ongerust. Tijdens een banket, georganiseerd door Goddrik, sterven koning Erik en zijn magiër. Vergiftigd. De onrust maakt plaats voor wanhoop want het gebruikte vergif is dat van Altherat. De moordenaar wil hem de schuld in de schoenen schuiven…

Relevante artikelen