Let op! I.v.m. het coronavirus is onze winkel tijdelijk gesloten. Wel blijft het mogelijk om bestellingen te doen via de webwinkel.

Largo Winch 21 + 22 - Scharlaken Zeilen - Khani luxe hc - 1e druk - oplage 100 - 2020

€ 160,-
incl. BTW
Nog 2 op voorraad
Held: Largo Winch Phillipe
Tekenaar: Phillipe Francq
Scenarist: Jean van Hamme
Reeks: Largo Winch Phillipe - Khani Luxe reeks
Deel: 21 + 22
Druk: 1e druk
Oplage: 100
Uitvoering: Luxe uitgave
Staat: Nieuw
Taal: Nederlands

Luxe groot formaat in oplage 100. Met fraaie genummerde en gesigneerde prent. Khani uitgave 

Largo Winch en de effectenmakelaarster, Mary Stricker, hebben geen toegang meer tot JONAS, de supercomputer die de beurscrash in Chicago veroorzaakte. Eindigt hun onderzoek hier, in de bloedhete serverruimte? En wat dan met de diefstal van de tien onderdelen van Groep W?

Pope, de meedogenloze tegenstander met methodes die lijken op die van Igor Maliakov, heeft ze gestolen om ze aan een Russische oligarch te schenken die het op Largo Winch gemunt heeft. Hij vraagt om losgeld voor deze papieren, een eis die de jonge directeur niet naast zich kan neerleggen. Maar kan hij wel onderhandelen als hij bedreigd wordt door zijn vijanden? Largo gaat toch op hun verzoek in en vliegt naar Sint-Petersburg. Aan de andere kant van de wereld dringen de FBI en de SEC de hoofdzetel van Groep W binnen om de krach te onderzoeken. Mary Stricker blijft, bij gebrek aan bewijs, hun hoofdverdachte.

Relevante artikelen