Kinky Zodiak - Westerse en Chinese Zodiak - Walthéry - hc - 1e druk - (2023)

€ 19,95
incl. BTW
Dit artikel is op voorraad

Kinky Zodiak - Westerse en Chinese Zodiak - Walthéry - hc - 1e druk - (2023)  

Noir Dessin Production 

François Walthéry en voornamelijk Bruno Gilson (die helemaal in Walthéry's stijl tekent) bundelden de krachten voor dit prentenboekje waarbij ze elk tekeningen voor hun rekening nemen om de tekens van de westerse en Chinese dierenriem (zodiak) voor hun rekening te nemen. Omdat het om pin-uptekeningen gaat, werd het boekje Kinky Zodiak genoemd. Naast elke prent staat een woordje uitleg.

Ontdek alle tekens van de westerse en Chinese dierenriem, aan de hand van prachtige onuitgegeven illustraties van de Belgische tekenaar Bruno Gilson. De illustraties van Bruno Gilson gaan gepaard met eveneens voor het eerst gepubliceerde tekeningen van François Walthéry over enkele tekens van de Chinese dierenriem.
Open dankzij hen een achterdeur naar softe erotiek en ontdek een ander facet van uw sterrenbeeld in dit geweldige artbook. Ontdek de ondeugende kanten van deze vierentwintig astrologische tekens en vertrek op een sensuele reis door de pagina’s van deze uitgave, die u naar wens kunt doorbladeren en beroeren.