Onze winkel is weer geopend en u kunt weer langs komen om gezellig te winkelen. Wij vragen u rekening te houden met onze maatregelen rondom het coronavirus.

Jenny Pine 1 - Gelijke munt - hc - 1e druk - 2020

€ 16,95
incl. BTW
Nog 4 op voorraad
Held: Jenny Pine
Tekenaar: Heij, Fred de
Scenarist: Ritstier, Willem
Reeks: Jenny Pine
Deel: 1
Druk: 1e druk
Uitvoering: Hardcover
Staat: Nieuw
Taal: Nederlands

• Willem Ritstier en Fred de Heij zijn twee van Nederlands grootsten, ze wonnen beiden de Stripschapprijs (Ritstier in 2017, de Heij in 2014) en maken nu samen een western
• Jenny Pine is een outlaw, op zoek naar wraak en gerechtigheid.

Net voordat Jenny Pine en haar partner, Ben Starling, willen gaan verhuizen wordt Ben in koelen bloede vermoord. Hun huis brandt tot op de grond toe af. Jenny herkent er de hand van de Culvert Brothers in, outlaws met wie ze in het verleden nog heeft samengewerkt. Ze besluit voor eens en altijd met Bernie en Zacharias Culvert en hun handlangers af te rekenen, maar eerst moet ze nog geld incasseren bij een plaatselijke grootgrondbezitter. Haar plan loopt helemaal mis en ze krijgt de werknemers van de grootgrondbezitter achter zich aan. Wie is nu de jager, en wie is opgejaagd wild?

Een opwindende achtervolgingsrace in het Wilde Westen, op een scenario van Willem Ritstier, met flitsende tekeningen van Fred de Heij.

Relevante artikelen