Fariboles - Peyo - Smurfen Orkest (3 van 3) - oplage 350 - (2021)

€ 250,-
incl. BTW
Nog 2 op voorraad

Fariboles - Peyo - Smurfen Orkest (3 van 3) - oplage 350 - (2021) - 

Hoogte; 5 cm. Kunsthars/resin. Bevat: 6 karakters (De harp, De driehoek, De piano, De panfluit, De alpenhoorn en De trompet)

Nieuw in originele verpakking. Compleet met certificaat.

Derde en laatste playlet in de “The Smurfs Orchestra” collectie, vinden we ons orkest van kleine blauwe mannetjes. Maar waar komt dit orkest vandaan met deze soms geloofwaardige, soms grillige instrumenten? Nou uit het achtste verhaal van de Smurfen: Smurfonia in C. Oorspronkelijk gepubliceerd in Robbedoes dagboek, zal dit verhaal in 1965 worden opgenomen in het album Le Smurfissime. Het verhaal is simpel, de Grote Smurf wil een orkest opzetten om dit majestueuze stuk, de Smurf in C. Het resultaat is een succes, met uitzondering van Trommelduifsmurf die extreem vals speelt. Dit zal natuurlijk leiden tot verschillende avonturen met, zoals altijd, Gargamel, maar ook een mooie moraal over de acceptatie van de ander en zijn verschillen.

Na een eerste deel met Grote Smurf, Tuba, Trommel, Banjo, Bekkens en Fluit en een tweede deel met Zanger, Cello, Klarinet, Metallofoon, Beiaard en Doedelzak. Nu is het tijd om het orkest af te sluiten met: - De harp
De driehoek, De piano, De panfluit, De alpenhoorn en De trompet.

Deze Saynète is het derde en laatste deel van een driedelige scène.

Let op!! We hebben liever dat dit item wordt afgehaald in onze vernieuwde winkel in 's-Gravendeel!