Fariboles - Peyo - Smurfen Orkest (2 van 3) - oplage 350 - (2020)

€ 250,-
incl. BTW
Nog 1 op voorraad

Fariboles - Peyo - Smurfen Orkest (2 van 3) - oplage 350 - (2020) - 

Hoogte; 5 cm. Kunsthars/resin. Bevat: 6 karakters (zanger, de cello, de klarinet, de metallofoon, de beiaard en de doedelzak)

Nieuw in originele verpakking. Compleet met certificaat. 

De Smurfen zijn terug om onze oren te blijven breken (tot ons grote plezier) met hun ongelooflijke orkest. Dit keer vind je de zanger, de cello, de klarinet, de metallofoon, de beiaard en de doedelzak. Wat een beetje sfeer te geven!
Deze scene is geïnspireerd op het achtste verhaal van de serie: Smurfonia in C. In dit verhaal besluiten de Smurfen om de Smurf in C allemaal samen in een orkest te doen. Iedereen gaat daarom naar zijn instrument smurfen met wat ze vinden: takken, een boomstam, een stuk metaal ... Sommigen, minder moedig, zijn tevreden om hun stem in de koren te lenen.
Uiteindelijk lukt het iedereen iets te doen in het orkest. Behalve dat de Smurf die trompet speelt helemaal verkeerd speelt! Welk instrument hij ook gemaakt is om te proberen, het breekt ieders oren ... Daardoor wordt de arme Smurf opzij geschoven en kan hij niet met de anderen spelen.
Maar eindelijk, na een paar ongelukjes, wordt de oplossing duidelijk: iedereen gaat spelen met pluggen in zijn oren. Als je niets hoort, hoor je de verkeerde noten ook niet!

Door dit verhaal te tekenen, genoot Peyo echt van zichzelf! Hij vond allerlei gekke instrumenten uit voor onze favoriete kleine blauwe wezens. Fariboles weerstond de verleiding niet en besloot de scène opnieuw in 3D te maken. De beeldjes zijn van hars en gebeeldhouwd door Alban Ficat, die al het eerste deel van het orkest had gemaakt.

Deze Saynète is het tweede deel van een driedelige scène.

Let op!! We hebben liever dat dit item wordt afgehaald in onze vernieuwde winkel in 's-Gravendeel!