We zijn weer open! We mogen max. 6 personen toelaten in onze winkel. Zeker zijn van je bezoek? Mail naar info@profbarabas.nl om een afspraak te maken.

De Kiekeboes - Exclusieve offset quadri druk - expositie uitgave - (zwart/wit) - De snor van Kiekeboe (2) - oplage 26 ex - (2013)

€ 150,-
incl. BTW
Nog 1 op voorraad

De Kiekeboes - Exclusieve offset quadri druk - expositie uitgave - (zwart/wit) - De snor van Kiekeboe (2) - oplage 26 ex - (2013)         

Exclusieve offset quadri druk op Steinbachpapier 300gram. Met een Marcel Kiekeboestempel. Uitgegeven in een oplage van 26 exemplaren gesigneerd en genummerd door Merho voor een expositie in Mechelen in 2013. De oplage is zeer beperkt in oplage 26. Genummerd en gesigneerd. Er waren tijdens die expositie 6 verschillende exclusieve offset quadri druk prenten te koop in zwart-wit. Allen in oplage 26 en gesigneerd door Merho. Deze waren in een mum uitverkocht. Tevens waren er ook een 12-tal kleuren uitgaven in een oplage van 26 ex. (het nummer kan afwijken van de foto)

Het formaat van deze fraai prent is 60 x 50 cm.

Zeldzaam geheel. We hebben liever dat u dit kavel komt afhalen, omdat oprollen niet altijd bevorderlijk is. De keuze is aan u.

Wordt verzekerd verzonden in een koker welke ook weer wordt verpakt in een kokerdoos, dus dubbele bescherming! Afhalen geniet wel de voorkeur, om het kreuken en oprollen van de zeefdruk te vermijden. De keuze is aan u.