Algemene voorwaarden

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Stripwinkel Barabas  heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Alle artikelen die bij ons te koop zijn, zijn naar eer en geweten omschreven. Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld of afwijken van de beschrijving en of foto's, dient u Barabas hiervan zo snel mogelijk, doch binnen 7 dagen na ontvangst, van op de hoogte te stellen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat we zo snel mogelijk een passende oplossing hebben. Bent u niet tevreden over een artikel of zijn er verborgen gebreken, retourneer het artikel in de originele verpakking en onbeschadigd aan ons. Wij hanteren de regel : niet goed geld terug! U ontvangt dan het originele aankoop bedrag terug zonder de verzendkosten. Of zoeken we naar een passende oplossing, wellicht een ander item uitzoeken uit de winkel. We komen er altijd wel uit. Items die zijn besteld en na 4 weken nog niet zijn betaald worden weer in de (web) winkel terug geplaats en verkocht. Mits hier afspraken over zijn gemaakt.

Betaalde items hetzij gewonnen in een veiling of aangekocht in de webwinkel dienen binnen 12 maanden te zijn afgehaald. Bij in gebreke blijven hieraan zijn de items weer eigendom van Barabas, de items zullen weer te koop worden aangeboden, de opbrengsten hiervan zijn voor Barabas. Er volgt geen restitutie van reeds betaalde items. 

Onze prijzen zijn gegarandeerd! De prijzen van de aanbiedingen zijn exclusief verzendkosten. Combineer artikelen en bespaar zo op de verzendkosten. Een dik album kost €7,95 verzendkosten. Voor datzelfde bedrag kunnen wij 10 kilo versturen binnen Nederland! Voor bestellingen in NL vanaf € 75,= en voor BE vanaf € 100,= berekenen wij geen verzendkosten. Wij accepteren Paypal of betalingen op onze internationale rekening.

Aankopen dienen binnen 14 dagen na aankoop volledig betaald te zijn. Mocht u grotere aankopen willen doen en in delen betalen, neem dan contact met ons op. Gekochte en betaalde artikelen worden verzonden na ontvangst van de volledige betaling binnen maximaal 5 werk dagen. Er wordt verzonden op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag via Post NL. 

Bij een aankoop op de veilingsite Bobbedoes of Catawiki zien wij u als onze klant en worden uw gegevens bij ons opgeslagen. U wordt automatisch op de hoogte gehouden van acties kortingen en aankomende veilingen. Als u deze mails niet wilt ontvangen kunt u onder aan de betreffende mail het vakje uitschrijven aanvinken. 
Stripwinkel Barabas behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden tussentijds te wijzigen.